Wij zijn expospaces

Expospaces is een jonge organisatie met een team dat staat. Met dit team, boordevol ervaring, staan wij klaar om mooie projecten te realiseren.

De naam past bij de dingen die we doen. Wij realiseren ‘smart environments’ voor beurzen, events, congressen en interieurs.

 

Creating S.M.A.R.T. Environments

Creating S.M.A.R.T. Environments. Dat is wat wij doen en dat is waar wij warm voor lopen. Wij vliegen onze projecten aan met een pragmatische intsteek, slimme oplossingen en een aanstekelijke energie. Als je met ons samenwerkt kun je veel van ons verwachten. We hebben dit samengevat in S.M.A.R.T.

Sharp

We zijn altijd scherp. Scherp op de wensen van onze klanten. Scherp op de juiste oplossing. Scherp op onze planning.

More

We zijn altijd bereid een stapje meer te doen. We houden ervan om onze klanten te verrassen en boven verwachting te presteren.

Attractive

We ontwerpen attractieve omgevingen. Attractief voor de doelgroep met de juiste look & feel en boodschap. Maar ook attractief voor onze opdrachtgevers.

Rational

In onze aanpak zijn we pragmatisch, praktisch, en rationeel. Gewoon kijken wat het beste werkt.

Timing

In ons vak zijn deadlines vaak onherroepelijk en keihard. Wij hebben de mentaliteit om daar goed mee om te gaan. Onze medewerkers hebben deze mentaliteit en energie van nature in zich.

expospaces
beurzen
beurzen
beurzen
Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search