Building Stands. Building Brands.
Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat jij géén zorgen hebt over de voorbereidingen en realisatie van jouw stand. En wil je de beste merkbeleving voor de bezoekers op jouw stand? Onze marketingspecialisten helpen je graag om nog meer effect te halen uit jouw beursdeelname.

Building Stands
Een stand bouwen. Dat kan niet iedereen. Alles moet kloppen en er is altijd een deadline die keihard is, namelijk de openingstijd van de beurs.  Wij zijn standbouwer en dat is onze specialiteit. Het realiseren van een zorgeloos project voor onze opdrachtgevers in de aanloop naar de beurs, daar worden onze klanten gelukkig van. En wij ook! Wij regelen alles tot in de puntjes. Van vloerbedekking tot iPads, van elektra tot eyecatcher, van pantry tot videowall om maar een paar dingen te noemen. Wij doen dit al zo’n dertig jaar, dus wij weten hoe de hazen lopen.

Building Brands
Wil je naast de perfecte uitvoering ook een stand met effect? Onze marketingspecialisten helpen je graag met het bereiken van een maximaal resultaat en het behalen van jouw beursdoelstellingen. Wil je meer leads? Wil je betere leads? Of allebei? Wil je bepaalde kennis overbrengen? Of een andere communicatieboodschap? Een beurs kan hier de uitgelezen mogelijkheid voor zijn! Een goede gelegenheid om in een hele korte tijd je doelgroep live te ontmoeten.

expospaces-cirkelzaag-web
expospaces-sanquin-eci-web-8
beurzen