AFAS Live vaccinatie expospaces
AFAS Live vaccinatie expospaces
AFAS Live vaccinatie expospaces

Vaccinatielocatie AFAS Live

Normaal gesproken staan er 6000 man te genieten van hun favoriete band of artiest in AFAS Live. Nu kan je er terecht voor een vaccinatie tegen COVID-19. Het grote doel van AFAS Live? Zo snel mogelijk weer live evenementen! AFAS Live heeft dit gerealiseerd in samenwerking met GGD Amsterdam. Expospaces heeft de inrichting van de hal voor haar rekening genomen.

Op deze locatie is het mogelijk om maximaal 9.000 prikken per dag te zetten. Maar daarvoor moeten wel meer vaccins worden geleverd.

De vaccinatielocatie zal zeker tot 19 augustus in de AFAS Live aanwezig zijn.  En daarna hoopt men dat alles weer open gaat voor het regulier publiek. Er zijn nog genoeg creatieve ideeën om het bezoek aan AFAS Live tijdens het vaccineren ‘leuker’ te maken. Wellicht komt er straks een keer een band spelen in de wachtruimte . Tijdens het wachten na de vaccinatie kan men nu een muziekquiz doen.

 

Project: Vaccinatielocatie GGD Amsterdam
Locatie: AFAS Live Amsterdam

Bekijk ook de XL vaccinatielocatie in Veghel die wij hebben opgebouwd. En bekijk hier het nieuwsbericht over deze allereerste vaccinatielocatie in Nederland. En bekijk hier de de vaccinatielocatie in Culemborg en de vaccinatielocatie in Tiel

Bron: AT5

Related Works