Zorginstelling Amaris

Expospaces realiseerde samen met MVM uit Hilversum de tijdelijke ziekenboeg van zorginstelling Amaris in de locaties Huizen en Hilversum.

Binnen verpleeghuizen en zorginstellingen is het in deze tijd erg lastig om binnen de zorginstelling zieke bewoners goed te verzorgen. Daarnaast is het van groot belang de veiligheid te waarborgen van het personeel en de gezonde bewoners. Amaris heeft ervoor gekozen om zieke bewoners in een apart omgeving te verzorgen. Men heeft de Hervormde Gemeente Huizen bereid gevonden  om de Nieuwe Kerk in Huizen hiervoor ter beschikking te stellen. Binnen 3 dagen na opdracht was de kerk volledig ingericht door Expospaces. De ruimte is in meerdere zones verdeeld zodat de patienten in 3 groepen in te delen zijn.

Amaris is erg tevreden over de opzet en heeft ondertussen de opdracht gegeven voor het inrichten van een tweede locatie.

Er is gebruikgemaakt van duurzame en herbruikbare systemen en panelen die goed schoon te maken zijn. En we kunnen met gemak nog meer van dit soort opstellingen realiseren met de materialen die wij ter beschikking hebben aldus Expospaces.

In het SBS programma “Herman helpt een handje” van chefkok Herman den Blijker zien we de door ons ingerichte Huizer Kerk.

Kijk op de website van BNR Nieuwsradio naar het item: “In quarantaine in de kerk”

En bekijk de reportage “Huizer kerk wordt omgebouwd to noodhospitaal: zo ziet dat er uit” op de website van NH Nieuws

Project: Zorginstelling Amaris

Locatie: locaties Huizen en Hilversum

Related Works