Strategische ingrediënten voor chocola, koekjes en ijsjes

ECOM COCOA is marktleider in hoogwaardige cacaoproducten zoals cacaoboter, cacaomassa en cacaopoeder. De hoogwaardige cacaolikeur, cacaoboter en cacaopoeder van ECOM COCOA is een strategische grondstof voor veel fabrieken wereldwijd die streven naar kwaliteitschocolade, koekjes, zuivelproducten en andere producten die het verschil maken.

Al jaren gaat ECOM COCOA de beurs Food Ingredients (FI). En al jaren bouwt expospaces de stand! FI is de toonaangevende wereldwijde ontmoetingsplaats voor voedsel- en drankinnovatie. Op de beurs komen bezoekers in aanraking met de nieuwste en meest innovatieve ingrediënten. De beurs is dé ontmoetingsplek voor de belangrijkste ingrediëntenleveranciers en kopers in de regio.

Op de stand van ECOM COCOA staan de ingrediënten centraal. Hiervoor heeft expospaces speciale cacao displays ontwikkeld. Per toepassing zijn er vitrines met cacao in de stand te vinden, bijvoorbeeld voor koekjes, voor ijsjes of toetjes. Bezoekers kunnen hier de ingrediënten daadwerkelijk zien en beoordelen. Verder is er in het standconcept rekening gehouden met het feit dat er gesprekken gevoerd moeten worden op de stand.

Expospaces heeft in het verleden vaak de stand gebouwd voor ECOM COCOA. Bekijk hier en hier de vorige edities van de stand.

Project: ECOM COCOA

Locatie: Food Ingredients, Parijs

Lees meer over beurzen

Related Works