Inzicht op de Bouwbeurs

A.S.F. Fischer is een importeur, groothandel en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen en aanverwante producten. A.S.F. staat voor Amsterdamse Schroeven Fabriek. A.S.F. Fischer staat al jaren op de bouwbeurs. Tijdens de afgelopen Bouwbeurs verzorgde expospaces de standbouw.

Voor A.S.F. Fischer is de bouwbeurs echt een netwerkbeurs. Daarnaast is de beursdeelname ook om het merk meer bekendheid te geven onder de doelgroep. Voor A.S.F. Fischer was het altijd moeilijk om het rendement van hun beursdeelname weer te geven in concrete cijfers. Het was nooit echt meetbaar.

Daarom plaatste expospaces in de stand op de bouwbeurs de scanmodule van VisitorRadar. Deze scanmodule, een klein kastje dat onopvallend in de stand wordt opgehangen, houdt precies bij hoeveel bezoekers er op de stand komen, hoe lang de bezoekers op de stand blijven en wanneer en hoe vaak ze terugkomen. Ook kreeg A.S.F. Fischer inzichtelijk op welke plek in de stand de meeste bezoekers kwamen.

Voor A.S.F. Fischer een perfecte tool om de beursdeelname inzichtelijk en meetbaar te maken. Ook werden de cijfers gebruikt om de relaties en de aangesloten ketens te informeren over de traffic die werd gegenereerd op de stand. Op deze manier bouwt A.S.F. Fischer aan meer inzicht tijdens hun deelname aan de bouwbeurs. En met dat inzicht wordt de volgende Bouwbeurs zeker nog succesvoller!

Project: ASF Fischer @ Bouwbeurs

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Lees meer over beurzen

Related Works