Lancôme

Lancôme – Shade and Matching Tour

Lancôme heeft de ‘Shade and Matching Tour’ geïnitieerd om de Shade Finder onder de aandacht te brengen en zo in contact te komen met foundation gebruikers van over de hele wereld. Deze tour bestond uit een activatie op verschillende locaties waar veel traffic was. Met de Shade Finder kunnen de visagisten van Lancôme de kleur vinden die precies bij jouw huid past.

In opdracht van Raúl&Rigel heeft expospaces de exclusieve Lancôme setting gebouwd. Hier konden voorbijgangers de Shade Finder uitproberen waardoor zij dé foundation kleur konden vinden die precies past bij hun huid. Bovendien kregen ze een tester mee uit de Shade and Matching automaat. Tot slot kon je je ook nog op laten maken door één van de visagisten van Lancôme.

Project: Lancôme – Shade and Matching Tour –  in opdracht van Raúl&Rigel

Locatie: diverse locaties

Lees meer over beurzen

Tijdelijke ziekenboeg

Zorginstelling Amaris

Expospaces realiseerde samen met MVM uit Hilversum de tijdelijke ziekenboeg van zorginstelling Amaris in de locaties Huizen en Hilversum.

Binnen verpleeghuizen en zorginstellingen is het in deze tijd erg lastig om binnen de zorginstelling zieke bewoners goed te verzorgen. Daarnaast is het van groot belang de veiligheid te waarborgen van het personeel en de gezonde bewoners. Amaris heeft ervoor gekozen om zieke bewoners in een apart omgeving te verzorgen. Men heeft de Hervormde Gemeente Huizen bereid gevonden  om de Nieuwe Kerk in Huizen hiervoor ter beschikking te stellen. Binnen 3 dagen na opdracht was de kerk volledig ingericht door Expospaces. De ruimte is in meerdere zones verdeeld zodat de patienten in 3 groepen in te delen zijn.

Amaris is erg tevreden over de opzet en heeft ondertussen de opdracht gegeven voor het inrichten van een tweede locatie.

Er is gebruikgemaakt van duurzame en herbruikbare systemen en panelen die goed schoon te maken zijn. En we kunnen met gemak nog meer van dit soort opstellingen realiseren met de materialen die wij ter beschikking hebben aldus Expospaces.

In het SBS programma “Herman helpt een handje” van chefkok Herman den Blijker zien we de door ons ingerichte Huizer Kerk.

Kijk op de website van BNR Nieuwsradio naar het item: “In quarantaine in de kerk”

En bekijk de reportage “Huizer kerk wordt omgebouwd to noodhospitaal: zo ziet dat er uit” op de website van NH Nieuws

Project: Zorginstelling Amaris

Locatie: locaties Huizen en Hilversum

Theater de Kampanje

Theater de Kampanje

Speciaal voor Theater de Kampanje zijn er in samenwerking met Akoesta zes grote kroonluchters ontworpen door expospaces die rondom de bestaande lampen in de foyer zijn bevestigd.

Bij elke evaluatie van de bezoekers van Theater de Kampanje kwam naar voren dat iedereen heel enthousiast is over het bijzonder mooie theater en de goede theaterzaal in de voormalige marine scheepswerf in Den Helder, maar dat de slechte akoestiek in de foyer ervoor zorgde dat bijna iedereen zich vlug uit de voeten maakte na afloop van een voorstelling. De akoestiek moest verbeterd worden. Bovendien moest het unieke karakter van het gebouw en de fraaie architectonische inrichting behouden blijven en versterkt worden. En daar kwam expospaces om de hoek kijken.

Speciaal voor deze situatie is en speciale akoestische kroonluchter ontworpen. De akoestische kroonluchter heeft een forse afmeting van 4,5 x 3 meter en weegt ongeveer 500 kilogram. In totaal zijn 6 van deze kroonluchters geplaatst. Om fluttereffect te voorkomen tussen de 2 parallelle wanden is aan de 25 meter lange glaswand een groot akoestisch wandpaneel opgehangen van ruim 15 meter lengte met daarop afbeeldingen van hoe het er vroeger uitzag op de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Het resultaat van deze aanpassing is het reduceren van de nagalm, het verbeteren van de sfeer. Zelfs een gezelschap van ruim 650 personen kan nu op een prettige manier gebruik maken van de foyer!

Project: Theater De Kampanje

Locatie: Foyer

Lees meer over interieurs

DP World @ Fruit Logistica 2020

DP World @ Fruit Logistica 2020

DP World stond op de beurs Fruit Logistica 202o in Berlijn. De stand met verdieping en reusachtige LED presentatie is gerealiseerd door expospaces.

Door de gigantische LED eye-catcher kwamen er veel bezoekers op de stand af. Eenmaal op de stand waren er digitale demo’s te zien op de speciale demo-tafels. Voor langere gesprekken was er op de eerste verdieping een prachtige ruimte ingericht om in alle rust te kunnen overleggen. Bezoekers konden voorafgaand aan de beurs een afspraak plannen via de appointmentsite. Voor mensen die even wilden ontspannen was er de Fruitgame. Hiermee kon je een mooie prijs winnen. Natuurlijk wel eerst even registreren.

Op de donderdagdagavond was er nog een special event voor genodigden met live-muziek en er werden speciale Zuid-Amerikaanse hoofddeksels uitgedeeld.

Expospaces verzorgde het gehele concept tot in de laatste puntjes; leadgeneratie, content, game, LED, catering, hostesses, standbouw, projectmanagement, brochures, logistiek, registratie, appointment site en alles wat er nog meer bij komt kijken!

Eerder stond DP World, samen met P&O Ferrymasters en P&O Ferries, op de beurs Transport Logistic 2019 in München. Ook gebouwd door expospaces. Bekijk hier de beelden.

Project: DP World

Locatie: Fruit Logistica 2020, Berlijn

Lees meer over beurzen

Testo @ VSK 2020

Testo @ VSK 2020

Testo stond op VSK 2020 met een stand die is gebouwd door het team van expospaces.

In de briefing van Testo voor VSK 2020 kwamen drie belangrijke punten naar voren:

Testo wilde op de beurs het verschil maken voor installateurs en ketelfabrikanten. Het is voor Testo belangrijk om de 5 toepassingen van de producten duidelijk naar voren te laten komen in de stand. Dit is in het standontwerp opgelost door de 5 eyecatchers boven de stand.

Project: Testo

Locatie: VSK 2020

Lees meer over beurzen

Akoesta @ Vakbeurs Facilitair

Akoesta @ Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Akoesta stond op Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020 met een stand die is gebouwd door expospaces.

De beurs, gericht op bezoekers uit de Facilitaire hoek, sluit goed aan op de doelgroep van Akoesta.

Op de stand was een aantal noviteiten te zien, zoals de nieuwe akoestische scheidingswand die is voorzien van een magnetisch whiteboard afwerking.  De stand zelf was een oase van rust door de enorme akoestische koof die boven de stand hing. Voor veel bezoekers een welkom rustmomentje op de drukke beurs.

Project: Akoesta

Locatie: Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Lees meer over beurzen

Vecos @ Vakbeurs Facilitair

Vecor @ Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Vecos stond op Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020 met stand gebouwd door expospaces. De stand geeft de facilitair manager een inzage in de ingenieuze software voor Lockers van Vecos.

Dynamische kluisjes. Slim beheren en flexibel werken. Het flexibele systeem is multifunctioneel en beweegt met je mee. Dus altijd op maat! Hetzelfde geldt voor de Vecos stand, die in dezelfde periode ook in Stockholm te bewonderen viel! En later in het jaar ook nog in Parijs en Keulen. Dat zijn behoorlijk wat kilometertjes dit jaar.

Project: Vecos

Locatie: Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Lees meer over beurzen

JFC; pairing sake with food

JFC; pairing sake with food

JFC stond op de Horecava met hun voedingsmiddelen uit Japan en de rest van Azië. JFC is onder andere bekend van de merken J-Basket, Kikkoman en Kozaemon. Expospaces bouwde de stand in de Amsterdam RAI.

JFC bedient een groeiend aantal Aziatisch-Europese winkels, restaurants en grote Europese retailers.

Op de stand stond de Kozaemon Sake centraal. Met een reusachtige afbeelding van de fles.

De Kozaemon Sake, gemaakt in een kleine brouwerij in de bergen in het midden van Japan, kon geproefd worden op de stand. Bezoekers en potentiele klanten waren onder de indruk van de rijke en verfijnde smaak.

Op de Horecava is JFC op zoek naar nieuwe klanten.

Project: JFC

Locatie: Horecava 2020, Amsterdam RAI

Lees meer over beurzen

ECOM COCOA

Strategische ingrediënten voor chocola, koekjes en ijsjes

ECOM COCOA is marktleider in hoogwaardige cacaoproducten zoals cacaoboter, cacaomassa en cacaopoeder. De hoogwaardige cacaolikeur, cacaoboter en cacaopoeder van ECOM COCOA is een strategische grondstof voor veel fabrieken wereldwijd die streven naar kwaliteitschocolade, koekjes, zuivelproducten en andere producten die het verschil maken.

Al jaren gaat ECOM COCOA de beurs Food Ingredients (FI). En al jaren bouwt expospaces de stand! FI is de toonaangevende wereldwijde ontmoetingsplaats voor voedsel- en drankinnovatie. Op de beurs komen bezoekers in aanraking met de nieuwste en meest innovatieve ingrediënten. De beurs is dé ontmoetingsplek voor de belangrijkste ingrediëntenleveranciers en kopers in de regio.

Op de stand van ECOM COCOA staan de ingrediënten centraal. Hiervoor heeft expospaces speciale cacao displays ontwikkeld. Per toepassing zijn er vitrines met cacao in de stand te vinden, bijvoorbeeld voor koekjes, voor ijsjes of toetjes. Bezoekers kunnen hier de ingrediënten daadwerkelijk zien en beoordelen. Verder is er in het standconcept rekening gehouden met het feit dat er gesprekken gevoerd moeten worden op de stand.

Expospaces heeft in het verleden vaak de stand gebouwd voor ECOM COCOA. Bekijk hier en hier de vorige edities van de stand.

Project: ECOM COCOA

Locatie: Food Ingredients, Parijs

Lees meer over beurzen

Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

Expospaces heeft voor Webfleet Solutions de stand gebouwd op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs te Utrecht.

Webfleet Solutions is de nieuwe naam van Tom Tom Telematics.

Tijdens het evenement werd er o.a. ingegaan op de complexe uitdagingen voor ICT- en logistieke bedrijven. Hoe gaat je om met het digitaliseren, integreren en optimaliseren van transport- en logistieke processen? Wat kun je doen met alle beschikbare data en hoe speel je slim in op technologische ontwikkelingen?

Dagelijks verzorgde Webfleet Solutions een presentatie met als titel: The Future of Smart Data & Telematics. Geinteresseerden konden zich vooraf online inschrijven via een speciale booking tool.

Op de stand kon men een WEBFLEET demo krijgen en een kijkje nemen naar de productmogelijkheden en huidige ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld Asset Tracking.

Expospaces heeft in het verleden vaak de stand gebouwd voor Tom Tom Telematics. Bekijk hier en hier de vorige edities van de stand.

Project: Webfleet Solutions

Locatie: ICT & Logistics, Jaarbeurs Utrecht

Lees meer over beurzen

Bekijk de website van Webfleet Solutions