Tijdelijke ziekenboeg

Zorginstelling Amaris

Expospaces realiseerde samen met MVM uit Hilversum de tijdelijke ziekenboeg van zorginstelling Amaris in de locaties Huizen en Hilversum.

Binnen verpleeghuizen en zorginstellingen is het in deze tijd erg lastig om binnen de zorginstelling zieke bewoners goed te verzorgen. Daarnaast is het van groot belang de veiligheid te waarborgen van het personeel en de gezonde bewoners. Amaris heeft ervoor gekozen om zieke bewoners in een apart omgeving te verzorgen. Men heeft de Hervormde Gemeente Huizen bereid gevonden  om de Nieuwe Kerk in Huizen hiervoor ter beschikking te stellen. Binnen 3 dagen na opdracht was de kerk volledig ingericht door Expospaces. De ruimte is in meerdere zones verdeeld zodat de patienten in 3 groepen in te delen zijn.

Amaris is erg tevreden over de opzet en heeft ondertussen de opdracht gegeven voor het inrichten van een tweede locatie.

Er is gebruikgemaakt van duurzame en herbruikbare systemen en panelen die goed schoon te maken zijn. En we kunnen met gemak nog meer van dit soort opstellingen realiseren met de materialen die wij ter beschikking hebben aldus Expospaces.

In het SBS programma “Herman helpt een handje” van chefkok Herman den Blijker zien we de door ons ingerichte Huizer Kerk.

Kijk op de website van BNR Nieuwsradio naar het item: “In quarantaine in de kerk”

En bekijk de reportage “Huizer kerk wordt omgebouwd to noodhospitaal: zo ziet dat er uit” op de website van NH Nieuws

Project: Zorginstelling Amaris

Locatie: locaties Huizen en Hilversum

Theater de Kampanje

Theater de Kampanje

Speciaal voor Theater de Kampanje zijn er in samenwerking met Akoesta zes grote kroonluchters ontworpen door expospaces die rondom de bestaande lampen in de foyer zijn bevestigd.

Bij elke evaluatie van de bezoekers van Theater de Kampanje kwam naar voren dat iedereen heel enthousiast is over het bijzonder mooie theater en de goede theaterzaal in de voormalige marine scheepswerf in Den Helder, maar dat de slechte akoestiek in de foyer ervoor zorgde dat bijna iedereen zich vlug uit de voeten maakte na afloop van een voorstelling. De akoestiek moest verbeterd worden. Bovendien moest het unieke karakter van het gebouw en de fraaie architectonische inrichting behouden blijven en versterkt worden. En daar kwam expospaces om de hoek kijken.

Speciaal voor deze situatie is en speciale akoestische kroonluchter ontworpen. De akoestische kroonluchter heeft een forse afmeting van 4,5 x 3 meter en weegt ongeveer 500 kilogram. In totaal zijn 6 van deze kroonluchters geplaatst. Om fluttereffect te voorkomen tussen de 2 parallelle wanden is aan de 25 meter lange glaswand een groot akoestisch wandpaneel opgehangen van ruim 15 meter lengte met daarop afbeeldingen van hoe het er vroeger uitzag op de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Het resultaat van deze aanpassing is het reduceren van de nagalm, het verbeteren van de sfeer. Zelfs een gezelschap van ruim 650 personen kan nu op een prettige manier gebruik maken van de foyer!

Project: Theater De Kampanje

Locatie: Foyer

Lees meer over interieurs

Stichting Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Stichting Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Voor De Werkvloer en House of Skills heeft OBA (Stichting Openbare Bibliotheek Amsterdam) samen met expospaces een uitgebalanceerde set van expo-tools ontwikkeld. Verschillende presentatie elementen die het werk van de toekomst in beeld brengen en ondersteuning bieden aan de loopbaancoaches en bezoekers. 

Denk hierbij aan informatie-dragers, spreekruimtes, een centrale tafel, een balie en een entree-wand.

Project: Stichting Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Locatie: OBA Oosterdok (centrale)

Lees meer over events en interieurs

Regus

interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur
interieur

Regus: hoogstandje op niveau

Voor Regus hebben wij in het kantoor in Utrecht de akoestiek geoptimaliseerd. Dit hebben we onder andere gedaan met een reusachtige plafondopstelling.

Met prachtige visuals past de look & feel perfect bij de omgeving.

Voor de medewerkers in het pand is er een comfortabele werkplek ontstaan, zonder hinderlijke nagalm of storende bijgeluiden.

Project: Regus
Locatie: Utrecht