Sherwin Williams; experience centre Covid-19 proof

expospaces-Sherwin-Williams-web-9
expospaces-Sherwin-Williams-web-8

Sherwin Williams; experience centre Covid-19 proof

Om het Business & Technical Centre (BTC) van Sherwin Williams Covid-19 proof te maken en ook werkbaar te houden, hebben we een aantal effectieve aanpassingen doorgevoerd in diverse trainingsruimtes. Sherwin Williams bedient met circa 60.000 medewerkers vele klanten in meer dan 100 landen met de beste verf- en coatingproducten. In het BTC in Lelystad worden het hele jaar door (verfspuit)trainingen gegeven aan klanten. Door Covid-19 was het nodig om een aantal zaken aan te passen.

De werkwijze wordt aangepast en de deelnemers ontvangen bij de uitnodiging een duidelijke instructie dat het nieuwe protocol uitlegt.

Het protocol bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Elke deelnemer krijgt een kleur toegewezen waaraan hij/zij zijn eigen (spuit)benodigdheden en plaats kan herkennen
  • Bij de entree en op andere strategische plekken kan de deelnemer zijn handen desinfecteren
  • Bij de receptiebalie ontvangt de deelnemer zijn (spuit)benodigdheden, kleur, deurklinkhaak en mondkapje
  • De verzamel-, toilet- en instructieruimtes zijn voorzien van een duidelijke bewegwijzering
  • De instructeur zorgt ervoor dat de deelnemers zich op de juiste veilige manier door de verschillende ruimtes verplaatsen en op juiste plek plaats nemen

Project: Sherwin Williams experience center –  i.s.m. Akoesta

Locatie: experience center BTC in Lelystad

Lees meer over beurzen

Lancôme

Lancôme – Shade and Matching Tour

Lancôme heeft de ‘Shade and Matching Tour’ geïnitieerd om de Shade Finder onder de aandacht te brengen en zo in contact te komen met foundation gebruikers van over de hele wereld. Deze tour bestond uit een activatie op verschillende locaties waar veel traffic was. Met de Shade Finder kunnen de visagisten van Lancôme de kleur vinden die precies bij jouw huid past.

In opdracht van Raúl&Rigel heeft expospaces de exclusieve Lancôme setting gebouwd. Hier konden voorbijgangers de Shade Finder uitproberen waardoor zij dé foundation kleur konden vinden die precies past bij hun huid. Bovendien kregen ze een tester mee uit de Shade and Matching automaat. Tot slot kon je je ook nog op laten maken door één van de visagisten van Lancôme.

Project: Lancôme – Shade and Matching Tour –  in opdracht van Raúl&Rigel

Locatie: diverse locaties

Lees meer over beurzen

DP World @ Fruit Logistica 2020

DP World @ Fruit Logistica 2020

DP World stond op de beurs Fruit Logistica 202o in Berlijn. De stand met verdieping en reusachtige LED presentatie is gerealiseerd door expospaces.

Door de gigantische LED eye-catcher kwamen er veel bezoekers op de stand af. Eenmaal op de stand waren er digitale demo’s te zien op de speciale demo-tafels. Voor langere gesprekken was er op de eerste verdieping een prachtige ruimte ingericht om in alle rust te kunnen overleggen. Bezoekers konden voorafgaand aan de beurs een afspraak plannen via de appointmentsite. Voor mensen die even wilden ontspannen was er de Fruitgame. Hiermee kon je een mooie prijs winnen. Natuurlijk wel eerst even registreren.

Op de donderdagdagavond was er nog een special event voor genodigden met live-muziek en er werden speciale Zuid-Amerikaanse hoofddeksels uitgedeeld.

Expospaces verzorgde het gehele concept tot in de laatste puntjes; leadgeneratie, content, game, LED, catering, hostesses, standbouw, projectmanagement, brochures, logistiek, registratie, appointment site en alles wat er nog meer bij komt kijken!

Eerder stond DP World, samen met P&O Ferrymasters en P&O Ferries, op de beurs Transport Logistic 2019 in München. Ook gebouwd door expospaces. Bekijk hier de beelden.

Project: DP World

Locatie: Fruit Logistica 2020, Berlijn

Lees meer over beurzen

Testo @ VSK 2020

Testo @ VSK 2020

Testo stond op VSK 2020 met een stand die is gebouwd door het team van expospaces.

In de briefing van Testo voor VSK 2020 kwamen drie belangrijke punten naar voren:

Testo wilde op de beurs het verschil maken voor installateurs en ketelfabrikanten. Het is voor Testo belangrijk om de 5 toepassingen van de producten duidelijk naar voren te laten komen in de stand. Dit is in het standontwerp opgelost door de 5 eyecatchers boven de stand.

Project: Testo

Locatie: VSK 2020

Lees meer over beurzen

Akoesta @ Vakbeurs Facilitair

Akoesta @ Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Akoesta stond op Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020 met een stand die is gebouwd door expospaces.

De beurs, gericht op bezoekers uit de Facilitaire hoek, sluit goed aan op de doelgroep van Akoesta.

Op de stand was een aantal noviteiten te zien, zoals de nieuwe akoestische scheidingswand die is voorzien van een magnetisch whiteboard afwerking.  De stand zelf was een oase van rust door de enorme akoestische koof die boven de stand hing. Voor veel bezoekers een welkom rustmomentje op de drukke beurs.

Project: Akoesta

Locatie: Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Lees meer over beurzen

Vecos @ Vakbeurs Facilitair

Vecor @ Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Vecos stond op Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020 met stand gebouwd door expospaces. De stand geeft de facilitair manager een inzage in de ingenieuze software voor Lockers van Vecos.

Dynamische kluisjes. Slim beheren en flexibel werken. Het flexibele systeem is multifunctioneel en beweegt met je mee. Dus altijd op maat! Hetzelfde geldt voor de Vecos stand, die in dezelfde periode ook in Stockholm te bewonderen viel! En later in het jaar ook nog in Parijs en Keulen. Dat zijn behoorlijk wat kilometertjes dit jaar.

Project: Vecos

Locatie: Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer 2020

Lees meer over beurzen

JFC; pairing sake with food

JFC; pairing sake with food

JFC stond op de Horecava met hun voedingsmiddelen uit Japan en de rest van Azië. JFC is onder andere bekend van de merken J-Basket, Kikkoman en Kozaemon. Expospaces bouwde de stand in de Amsterdam RAI.

JFC bedient een groeiend aantal Aziatisch-Europese winkels, restaurants en grote Europese retailers.

Op de stand stond de Kozaemon Sake centraal. Met een reusachtige afbeelding van de fles.

De Kozaemon Sake, gemaakt in een kleine brouwerij in de bergen in het midden van Japan, kon geproefd worden op de stand. Bezoekers en potentiele klanten waren onder de indruk van de rijke en verfijnde smaak.

Op de Horecava is JFC op zoek naar nieuwe klanten.

Project: JFC

Locatie: Horecava 2020, Amsterdam RAI

Lees meer over beurzen

ECOM COCOA

Strategische ingrediënten voor chocola, koekjes en ijsjes

ECOM COCOA is marktleider in hoogwaardige cacaoproducten zoals cacaoboter, cacaomassa en cacaopoeder. De hoogwaardige cacaolikeur, cacaoboter en cacaopoeder van ECOM COCOA is een strategische grondstof voor veel fabrieken wereldwijd die streven naar kwaliteitschocolade, koekjes, zuivelproducten en andere producten die het verschil maken.

Al jaren gaat ECOM COCOA de beurs Food Ingredients (FI). En al jaren bouwt expospaces de stand! FI is de toonaangevende wereldwijde ontmoetingsplaats voor voedsel- en drankinnovatie. Op de beurs komen bezoekers in aanraking met de nieuwste en meest innovatieve ingrediënten. De beurs is dé ontmoetingsplek voor de belangrijkste ingrediëntenleveranciers en kopers in de regio.

Op de stand van ECOM COCOA staan de ingrediënten centraal. Hiervoor heeft expospaces speciale cacao displays ontwikkeld. Per toepassing zijn er vitrines met cacao in de stand te vinden, bijvoorbeeld voor koekjes, voor ijsjes of toetjes. Bezoekers kunnen hier de ingrediënten daadwerkelijk zien en beoordelen. Verder is er in het standconcept rekening gehouden met het feit dat er gesprekken gevoerd moeten worden op de stand.

Expospaces heeft in het verleden vaak de stand gebouwd voor ECOM COCOA. Bekijk hier en hier de vorige edities van de stand.

Project: ECOM COCOA

Locatie: Food Ingredients, Parijs

Lees meer over beurzen

Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

Expospaces heeft voor Webfleet Solutions de stand gebouwd op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs te Utrecht.

Webfleet Solutions is de nieuwe naam van Tom Tom Telematics.

Tijdens het evenement werd er o.a. ingegaan op de complexe uitdagingen voor ICT- en logistieke bedrijven. Hoe gaat je om met het digitaliseren, integreren en optimaliseren van transport- en logistieke processen? Wat kun je doen met alle beschikbare data en hoe speel je slim in op technologische ontwikkelingen?

Dagelijks verzorgde Webfleet Solutions een presentatie met als titel: The Future of Smart Data & Telematics. Geinteresseerden konden zich vooraf online inschrijven via een speciale booking tool.

Op de stand kon men een WEBFLEET demo krijgen en een kijkje nemen naar de productmogelijkheden en huidige ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld Asset Tracking.

Expospaces heeft in het verleden vaak de stand gebouwd voor Tom Tom Telematics. Bekijk hier en hier de vorige edities van de stand.

Project: Webfleet Solutions

Locatie: ICT & Logistics, Jaarbeurs Utrecht

Lees meer over beurzen

Bekijk de website van Webfleet Solutions

Reimerswaal

Reimerswaal @ Europort

Expospaces heeft voor Scheepswerf Reimerswaal de stand gebouwd op Europort 2019 in Ahoy Rotterdam.

Scheepswerf Reimerswaal biedt adequaat en kostenefficiënt onderhoud aan een grote variëteit aan schepen. Of het nu gaat om vissersschepen, baggerschepen, binnenvaartschepen, sleepboten of coasters, bij Scheepswerf Reimerswaal is elk schip in goede handen.

Europort is de ontmoetingsplaats voor de internationale maritieme industrie, met een sterke focus op innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Meer dan 1.000 exposanten uit 40 landen presenteren hun innovatieve technologie in Ahoy Rotterdam.

Project: Scheepswerf Reimerswaal

Locatie: Europort 2019, Ahoy Rotterdam

Lees meer over beurzen