In de zomer kan het een goed idee zijn om een outdoor evenement te organiseren. Een goede optie ook met het oog op de COVID19 omstandigheden. De kans op besmetting is buiten kleiner en je hebt buiten vaak meer ruimte waarvan je kunt profiteren. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijker afstand houden. Bezoekers zullen liever naar een buiten-evenement komen dan naar een evenement in een afgesloten hal. Genoeg redenen dus om een outdoor event te organiseren.

Wat doen we als het regent?
De meest gestelde vraag die je zult krijgen wanneer je een outdoor evenement organiseert zal zijn, “Wat doen we als het regent?” Je kunt het weer natuurlijk niet voorspellen. Maar je kunt jezelf wel voorbereiden op het onverwachte. Zorg in ieder geval voor een back-up plan: tref voorzieningen waarin mensen droog kunnen staan. Denk aan een outdoor stand of een pop-up oplossing.

Pop-OUT
Bij Expospaces werken we met het pop-OUT systeem. Dit is een flexibel product voor pop-up activiteiten buitenshuis. Live-communicatie is geëvolueerd en kleinere, meer gerichte pop-upevenementen in de buitenlucht maken voorgoed deel uit van het live-communicatielandschap.

Veel mogelijk met pop-OUT
De kern van pop-OUT is innovatie en modulariteit. Het pop-OUT systeem kan zowel binnen als buiten worden afgewerkt met aanvullende producten, waardoor er heel veel mogelijk is in het ontwerp. De buitenkant van pop-OUT kan je afwerken met 3 mm panelen. De binnenkant kan afgewerkt worden met panelen, glas, LEDskin, textiel of lichtbakken. Je kunt kiezen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige lichtbakken. Het resultaat is een strakke en onberispelijke look.

 

De 8 pop-OUT principes


Kwaliteit gegarandeerd

Continue optimalisatie- en innovatie-initiatieven zorgen ervoor dat het systeem altijd voldoet aan de eisen van de markt.

Vrijheid om te ontwerpen
Pop-OUT combineert de voordelen van een modulair systeem met de mogelijkheden van maatwerk. Vrijwel elke vorm, contour en constructie is denkbaar en eenvoudig te creëren.

Top afwerking
Met de vullingen, de ‘skin’, kun je zelfs het hele framesysteem verbergen zodat het onzichtbaar wordt voor het oog. Dankzij ons ‘naadloos’ concept valt geen enkele naad op.

Lichtgewicht
Het aluminium framesysteem is licht van gewicht, dus erg ergonomisch en milieuvriendelijk: er hoeven geen zware constructies meegesleept te worden. Het transportgewicht en de CO2-uitstoot blijven laag.

Snel
De montage en demontage kost nauwelijks tijd. Het gewicht, de eenvoud en de montage besparen veel tijd. Hierdoor ligt de focus op de afwerking. En dat is wat het meest opvalt voor de bezoeker!

Lange levenscyclus
Het systeem is extreem stevig, waardoor het eindeloos herbruikbaar is. Slijtage zal de levensduur niet verkorten, aangezien het frame niet zichtbaar is voor het oog als de hele stand eenmaal is opgesteld.

Ecologisch verantwoord
Door het lage gewicht, de lange levensduur en het modulaire karakter is pop-OUT een milieuvriendelijk systeem. Bovendien is het gemaakt van onbehandeld aluminium, dus 100% recyclebaar en herbruikbaar zonder kwaliteitsverlies.

Internationaal netwerk
Pop-OUT heeft 3 productiesites wereldwijd en verschillende servicehubs over de hele wereld, dus we bieden ondersteuning dichtbij, waar je ook bent. Expospaces is onderdeel van dit netwerk.

Vraag naar de mogelijkheden van pop-OUT via ons contactformulier.

Lees ook onze blog met 5 tips over outdoor events.

Lees meer over prijzen

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  uw briefing oppervlakte, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.

expospaces pop-OUT outdoor events 1
expospaces pop-OUT
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT outdoor events
expospaces pop-OUT

Meer weten over pop-OUT voor outdoor events?

We bespreken graag uw wensen en helpen u graag met een effectief concept.

Voorbeeld projecten