Dubbelhandig: dubbelzijdig

Je kent het wel. Van die posters die elke keer omkrullen als je ze ophangt. Ola maakte hier handig gebruik van door van de gekrulde posterhoek een puntige hoorn te maken. Door de achterzijde van de poster te bedrukken als hoorn bereik je een mooi 3D effect. Dubbelzijdig en dubbelhandig en van de nood een deugd gemaakt.

dubbelhandig

Grijp de aandacht

Met dit grijpgrage display trek je letterlijk de aandacht van voorbijgangers. Eerst wordt je aandacht getrokken door de grote visual. En als je dichterbij komt dan grijpt het slimme display je bij de spreekwoordelijke kladden. Twee manieren om de aandacht te trekken. Dubbelhandig dus.

dubbelhandig

Jeep parking

Op deze parkeerplaats wordt ruimtegebrek slim opgelost met een off the road parkeerplaats voor Jeeps. Een Jeep heeft natuurlijk geen enkele moeite om met één wiel in de modder te staan. En dat willen ze bij Jeep benadrukken. Dat is dus weer echt dubbelhandig.

dubbelhandig

Billboard seat

Dit is weer een mooi voorbeeld van een dubbelhandige oplossing, deze keer van IBM. Twee vliegen in één klap. Een slim billboard waarop je kunt zitten voor een kleine pauze of in afwachting van de bus. Inderdaad een Smart Idea voor Smarter Cities.

dubbelhandig

Have a break, have a …

Heb je “een break” dan zoek je op een zonnige dag een lekker bankje in de zon! Hoe slim is het van KitKat om van deze break een KitKat momentje te maken. Mensen krijgen hierdoor een positieve associatie met je merk en in de kiosk aan de overkant zal de omzet van KitKat alleen maar toenemen. Dat is dus dubbelhandig.

Dubbelhandig

Smart stairs

Dat is nog eens slim omgaan met de beschikbare ruimte! Een trap waarbij de treden als lade zijn uitgevoerd. Nooit meer op zoek naar je sportschoenen of regenlaarzen. Ze zijn altijd te vinden in deze verrassende “smart stairs”.
Zo zijn wij ook altijd op zoek naar “dubbelhandige” oplossingen voor onze klanten.

Dubbelhandig

Slim opgelost

We kennen het allemaal. Heb je een prachtig pand met een perfecte inrichting. Maar veiligheid is ook belangrijk en het plaatsen van blusapparatuur is een must. Maar het ziet er niet uit. Hier hebben ze dat wel heel slim opgelost door van de “nood” een deugd te maken. De blusapparatuur altijd onder handbereik en het ziet er nog mooi uit ook!

Dubbelhandig

Slim plafond

Roken blijft altijd een heikel punt op de werkvloer. Als werkgever moet je erin faciliteren, maar eigenlijk wil je het ontmoedigen. Met deze perfecte graphics op het plafond voel je je als roker behoorlijk bekeken. Een lekker sigaretje roken lukt dan bijna niet meer. Een goede reden om te stoppen. Slimme en gezonde oplossing met een knipoog!

Dubbelhandig

Dubbel onhandig: Starbucks sucks

Dat je over het beletteren van je bestelbus goed moet nadenken bewijst dit grappige voorbeeld van Starbucks. Je wilt toch niet graag als “sucks” worden bestempeld. Ook bij het designen van onze beursstands lopen we hier vaak tegenaan. Even van tevoren een paar slimme testjes doen en je kunt dit soort blunders prima voorkomen! Maar het is wel grappig.

Dubbelhandig