In het afgelopen jaar hebben expospaces en DP World voor twee beurzen succesvol samenwerkt. DP World zorgde voor een heldere briefing met duidelijke uitgangspunten en doelstellingen. Expospaces zorgt voor het standconcept, maar ook voor alle aanvullende diensten, zoals brand activation, lead generatie, catering, live music, appointment site, project management, content creatie. Alles wat je maar kunt bedenken!

Transport Logistic 2019, München

expospaces-dp-world-po-ferrymasters-po-ferries-17

Three brands. One stand.

De 3 brands DP World, P&O Ferrymasters en P&O Ferries staan op deze logistieke beurs met een gezamenlijke stand. Het standdesign heeft een gezamenlijke eye-catcher met daaronder drie afzonderlijke ‘eilanden’ per brand. En zie ook de andere onderdelen van het concept;

  • Touch-tables met content op maat,
  • iPad quiz met kans op mooie prijzen,
  • Video-content voor de 3 brands
  • Bezoekers op afspraak via appointment site
  • IJscokar met schepijs
  • VIP night met live band
  • Passende give-aways
  • Uitstekende koffie, heerlijke catering en plaatselijk bier

Fruit Logistica 2020, Berlijn

expospaces-DP-World-Fruit-Logistica-2020-web-8

Making Perishables Flow

Door de LED eye-catcher kwamen er veel bezoekers op de stand af. Eenmaal op de stand waren er digitale demonstraties te zien op de demo-tafels. Voor langere gesprekken was er op de eerste verdieping een prachtige ruimte ingericht voor meetings. Bezoekers konden voorafgaand aan de beurs een afspraak plannen via de appointmentsite. Voor mensen die even wilden ontspannen was er de Fruitgame. Op de donderdagavond was er nog een special event voor genodigden met live-muziek en heerlijke hapjes.

Expospaces verzorgde het gehele concept tot in de laatste puntjes; leadgeneratie, content, game, LED, catering, hostesses, standbouw, projectmanagement, brochures, logistiek, registratie, appointment site en alles wat er nog meer bij komt kijken!

CONTACT

Wil jij ook bouwen aan je merk met een stand? Wij helpen je graag verder met de stand, maar ook met je merk! Ons team staat ook voor jullie klaar. Neem direct contact met zo en laat je volledig ontzorgen voor je volgende beurs!

Je kunt natuurlijk ook meteen Nico Pronk in Amsterdam bellen: +31 6 46 06 30 42

Building Stands. Building Brands.