expospaces is trotse partner van beMatrix: het bePartner•build programma

Het leven van de exposant gemakkelijker maken, comfort bieden, dat is het doel van het bePartner•build programma.

Om de beste dienstverlening aan te bieden, bouwt beMatrix een wereldwijd bePartner netwerk uit dat een full-service support kan geven bij ontwerp, opbouw en afwerking van jouw stand. Deze partners werden zorgvuldig geselecteerd volgens belangrijke criteria, worden op regelmatige basis opgeleid in verschillende domeinen en worden ook jaarlijks aan een evaluatie onderworpen.

Dit netwerk, in combinatie met het voortdurend streven naar innovatie in uitbreiding of ter verbetering van het bestaande productgamma, zorgt ervoor dat de exposant steeds op beide oren kan slapen.

Ervaringen en kennis worden op zodanige wijze gedeeld dat intercontinentaal samenwerken ook de sleutel tot jouw succes kan worden.” beMatrix heeft immers wereldwijd een partner-netwerk, waardoor je de stand die je vandaag in Duitsland laat bouwen, morgen zonder zorgen door een andere bePartner in Amerika, Australië of Azië kan laten bouwen.

De bePartners · build beschikken over een ruime voorraad kaders en toebehoren, integreren onze nieuwste innovaties, denken out-of-the-box en dragen een optimale dienstverlening hoog in het vaandel.

Het bePartner netwerk bestaat niet alleen uit standbouwers, maar geeft support in elke stap van afwerking van jouw stand.

Meer informatie over beMatrix

bematrix-expospaces
expospaces-bepartner-bematrix-red-bull
expospaces-bepartner-bematrix-if-award