Expospaces is trotse partner van beMatrix: het beMaster programma

BeMatrix bouwt wereldwijd aan een netwerk dat full-service support kan geven bij ontwerp, opbouw en afwerking van jouw stand. Deze partners worden zorgvuldig geselecteerd, worden op regelmatige basis opgeleid en worden ook jaarlijks aan een evaluatie onderworpen. Expospaces is een van deze trotse partners.

Een wereldwijd partner-netwerk, waardoor je de stand die je vandaag in Duitsland laat bouwen, morgen zonder zorgen door een andere beMaster in Amerika, Australië of Azië kan laten bouwen

Kwaliteitslabel in de industrie
Het beMaster label geeft aan dat de standbouwer een hoogopgeleide bouwer is die alles kan bouwen en open staat voor een internationale samenwerking. BeMatrix faciliteert bijeenkomsten en informele netwerkmomenten voor het hele beMaster netwerk.

Voordelen:
Samen bereiken we meer! Samenwerking is gebaseerd op zowel economische als ecologische redenen:

  • Je bespaart op reis- en transportkosten.
  • Door lokale inkoop, realiseer je standbouw op een duurzame manier.
  • Dezelfde kwaliteit en look & feel voor je stand, overal ter wereld.

Ervaringen en kennis worden op zodanig gedeeld dat intercontinentaal samenwerken de sleutel tot jouw succes wordt.”BeMatrix heeft wereldwijd een partner-netwerk, waardoor je de stand die je vandaag in Duitsland laat bouwen, morgen zonder zorgen door een andere beMaster in Amerika, Australië of Azië kan laten bouwen.”

De beMasters beschikken over een ruime voorraad kaders en toebehoren, integreren de nieuwste innovaties, denken out-of-the-box en garanderen een optimale dienstverlening.

Meer informatie over het beMasters programma van beMatrix

Expospaces bemaster bematrix
expospaces-bepartner-bematrix-red-bull
expospaces-bepartner-bematrix-if-award
expospaces bematrix bemaster