expospaces alternatieven voor powerpoint

Vijf creatieve alternatieven voor PowerPoint in je beursstand

Gebruik jij ook nog steeds PowerPoint in je beursstand om video’s en andere content te bewerken en te presenteren? En heb je het gevoel dat je meer onderscheid en originaliteit nodig hebt om de aandacht van bezoekers te trekken? Overweeg dan deze alternatieven voor PowerPoint. Deze alternatieven helpen je om je standcommunicatie effectiever en met meer creativiteit over te brengen!

We hebben vijf alternatieven voor Powerpoint op een rijtje gezet die geschikt zijn om toe te passen in je beursstand:

 

PREZI
Prezi is ontworpen om professionals – inclusief die in de tentoonstellingsindustrie – te helpen boeiende, aansprekende en hoogwaardige presentaties te maken. Prezi-presentaties bevatten vloeiende animaties die de aandacht van voorbijgangers trekken en vasthouden en ze helpen je sterke verbindingen te visualiseren als je je producten en oplossingen presenteert. Zelfs in een extreem drukke beurshal zullen Prezi-presentaties opvallen.

Prijzen voor Prezi beginnen bij $ 15 per maand.

www.prezi.com

expospaces alternatief voor powerpoint prezi

POWTOON
Powtoon is volgens eigen zeggen ’s werelds #1 visuele communicatieplatform. Het biedt je alles wat je nodig hebt om content van hoge kwaliteit te maken. Het heeft gebruiksvriendelijke tools, honderden sjablonen en aanpasbare scènes, personages en tekst. Powtoon is ontworpen om bedrijven te helpen om betrokkenheid te stimuleren en ervoor te zorgen dat alles wat je maakt “on-brand” is. Naast het vereenvoudigen van het creatieproces, kan het ook worden geïntegreerd met andere tools, zoals Microsoft Teams en Slack, om je team te helpen communiceren en projecten sneller af te ronden.

Powtoon-prijzen beginnen bij $ 20 per maand.

www.powtoon.com

expospaces alternatief voor powerpoint powtoon

EMAZE
Emaze biedt sjablonen om organisaties te helpen bij het maken van allerlei soorten content, waaronder presentaties voor beurzen, websites, fotoalbums, blogs en meer. Emaze is meer dan alleen een ontwerptool. Het is een uitgebreide bedrijfsoplossing met gebruiksvriendelijke tools. Emaze helpt jou en je team om verbonden te blijven, terwijl je ook content maakt voor je volgende beurs. Het biedt een geavanceerde samenwerkingsfunctie en stelt je in staat om presentaties rechtstreeks vanaf het platform te e-mailen.

Zakelijke prijzen voor Emaze beginnen bij $ 125 per maand, jaarlijks gefactureerd.

www.emaze.com

expospaces alternatief voor powerpoint emaze

KEYNOTE:
Als je een Apple-gebruiker bent, is Keynote zeker een goede keuze voor je volgende beurs. Met Keynote kan je geavanceerde presentaties van hoge kwaliteit maken die bezoekers op de beurs zullen opvallen en triggeren. Met Keynote kun je live videofeeds toevoegen aan al je dia’s en de positie, grootte en rotatie van je presentatie naadloos wijzigen. Jij en je team kunnen ook om de beurt presentatiedecks bedienen met Macs, iPads en iPhones, wat zorgt voor een soepelere, professionelere werking.

Keynote is gratis op alle Apple-devices

https://www.apple.com/keynote/

expospaces alternatief voor powerpoint keynote

CANVA
Canva is vooral bekend van het maken van prachtige Instagram-afbeeldingen. Maar je kunt het ook gebruiken om de content van je stand naar een hoger niveau te tillen. Je kunt er hoogwaardige video- en diavoorstelling-presentaties mee maken. Met Canva kun je video’s en afbeeldingen naadloos combineren. Je hebt de beschikking over gratis video-overgangen. En verder heb je de mogelijkheid om video’s bij te snijden, te vergroten/verkleinen of tekstanimaties toe te voegen. Met Canva kan je ook gemakkelijk samenwerken.

Prijzen voor Canva Pro beginnen bij $ 119,99 per jaar.

www.canva.com

expospaces alternatief voor powerpoint canva

Er zijn dus goede alternatieven voor PowerPoint als het gaat om videopresentatiesoftware voor beurzen en andere events. Afhankelijk van wat je precies wil en wat je hebt als basismateriaal is het zeker de moeite waard een keer één van de alternatieven uit te proberen. Het zal, mits goed uitgevoerd, zeker een positieve uitwerking hebben op het effect en impact van je stand!

Totaalaanpak Expospaces
Expospaces denkt graag mee en adviseert graag over jouw volgende beurs of event. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of lees meer over de aanpak van Expospaces.

Recommended Posts