expospaces hologram

Heb je grote, zware industriële apparatuur, die onmogelijk naar een beurslocatie verscheept kunnen worden? Is je stand niet groot genoeg voor grote machines? Of is er geen budget om zware, omvangrijke apparatuur te verzenden? Een hologram kan de ideale oplossing zijn voor jouw beursstand. Het stelt je in staat om kosten, tijd en CO2-uitstoot te besparen.

expospaces hologram

Wat doet een hologram?
Iedereen heeft wel een idee bij wat een hologram is en hoe het ongeveer werkt. Een hologram geeft een driedimensionaal beeld van een object weer, die door lichtinval tastbaar lijkt als ruimtelijk object. Wat niet iedereen weet is dat op nagenoeg elke bankpas al een zogeheten ‘beveiligingshologram’ is aangebracht. Hologrammen zijn er dus in alle soorten en maten. Een 3D-hologramprojector kan bijvoorbeeld een heel gedetailleerd driedimensionaal beeld geven van de gespecialiseerde apparatuur van jouw bedrijf. In plaats van een statische weergave van het product, kan een hologram de machine echt in werking laten zien. Het kan gedetailleerde, zogenaamde exploded views of X-ray views tonen of inzoomen op de kleinste onderdelen. Een hologram geeft vaak zelfs nog een beter beeld dan de machine zelf!

Maximaliseer je beursruimte met een kleine footprint
We weten allemaal dat het huren van standruimte voor je beursstand niet goedkoop is. Daarom ben je beperkt in het aantal producten dat je fysiek in die standruimte kunt presenteren. Met een hologramprojector kan je zoveel van producten presenteren als je zelf wil! Met slechts een kleine footprint, zeker vergeleken met het verschepen van zware, grote apparatuur. Tijdens de productpresentatie kan een beschrijvende, verhalende audiotrack worden afgespeeld. Alsof je een getrainde verkoper hebt om elke productbewerking in detail uit te leggen. Het product kan in werking worden getoond en je hebt de mogelijkheid om speciale kenmerken van je machines te demonstreren.

Hologrammen voor je beursstand
Beurshologrammen zijn er in verschillende maten. De meest aanbevolen hologramprojector is het dubbelzijdige interactieve display. Dit display projecteert een groter hologram. De dubbele projectorfunctie maakt tegelijkertijd interactie aan elke kant van het scherm mogelijk. Een bezoeker kan product “A” aan de ene kant bekijken, terwijl een ander product “B” aan de andere kant bekijkt. Het interactieve touchscreen aan elke kant maakt dit mogelijk.

expospaces hologram

Voordelen van een hologram op je beursstand
In vergelijking met het verschepen van fysieke producten heeft het gebruik van hologrammen de volgende voordelen

  • Weinig logistieke kosten
  • Ruimtebesparing in je (kostbare) standruimte
  • Kleine footprint
  • Het is een echte eyecatcher in de stand
  • Meer mogelijkheden voor je productpresentatie (werking, demo’s)
  • Interactie mogelijk
  • Eindeloos te hergebruiken
  • Geeft je stand een innovatief karakter

Hologrammen zijn al met groot succes te zien geweest op diverse beurzen in binnen- en buitenland. Het huren van de apparatuur is de meest effectieve manier voor exposanten om elementen van hun producten te presenteren zonder ze fysiek naar de show te hoeven sturen en hoge logistieke, kosten te betalen. Wil je meer weten over het gebruik van hologrammen op je volgende beurs? Neem dan contact met ons op!

Totaalaanpak Expospaces
Expospaces denkt graag mee en adviseert graag over jouw volgende beurs of event. Lees meer over de totaalaanpak van Expospaces.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Recommended Posts