expospaces er zijn weer beurzen

Profiteer weer van de unieke voordelen van beurzen!

Beurzen in Nederland komen weer in beweging

Vanaf komende zaterdag 25 september worden versoepelingen doorgevoerd die beurzen veel toegankelijker maken voor veel mensen. Zo wordt bijvoorbeeld de anderhalve meter maatregel opgeheven en zijn er ook versoepelingen voor gevaccineerde reizigers uit zeer hoog risicogebieden.

We mogen weer meer!
Vooral het volledig loslaten van 1,5 meter is goed nieuws voor het organiseren van beurzen. Maar er is meer:

 • Er is nu duidelijkheid over de inzet van toegangsbewijzen
 • Er hoeft niet langer geplaceerd te worden
 • Buitenevenementen en geplaceerde binnenevenementen mogen met 100% capaciteit (bezetting) georganiseerd worden.

Dat geeft natuurlijk weer veel mogelijkheden. Natuurlijk moeten we wel rekening te houden met de 75% capaciteit bij ongeplaceerde binnen evenementen (zoals beurzen). Het is inderdaad nog niet volledig en zonder belemmeringen open. Maar er kunnen met veel mogelijkheden netwerkmomenten en  –activiteiten, vak- en publieksbeurzen, bedrijfsfeesten en –uitjes georganiseerd worden. Meer informatie is te vinden op de website van CLC-VECTA, Centrum voor Live Communicatie.

expospaces profiteer van de unieke voordelen van beurzen

Exposanten kunnen weer profiteren van de voordelen van beurzen!
Voor veel exposanten is het weer de hoogste tijd om te profiteren van de grote voordelen die beurzen bieden. Aangezien het alweer zo lang geleden is, zetten we kort de unieke voordelen nog even op een rijtje:

 1. Uitstekende verkoop- en leadmogelijkheden
  Op de beursvloer bruist het van de actie terwijl duizenden aanwezigen op zoek zijn naar oplossingen die aan hun unieke behoeften voldoen. Met een zorgvuldige marketingstrategie kan jouw merk zich onderscheiden van de rest en bezoekers naar je stand leiden.
 1. Door face-to-face marketing komt je boodschap het beste over
  Ondanks de digitalisering is het fijn om met een echte persoon te spreken over cijfers, voorstellen en contracten. Wanneer je een potentiële klant de hand kunt schudden, hem in de ogen kunt kijken en face-to-face kunt hebben, zal je boodschap het allerbeste overkomen. Deze ‘live’ ervaring kan digitaal nooit worden bereikt.
 1. Het verhoogt de zichtbaarheid van je merk
  Van kleine bedrijven tot grote bedrijven, beurzen bieden unieke kansen om de bekendheid te vergroten en op persoonlijk niveau contact te maken met je doelgroep.
 1. Je kunt leren van je branche en concurrentie
  Op beurzen staan ​​bedrijven schouder aan schouder met andere grote namen in de branche. Grijp de kans om te leren van uw concurrentie en netwerk met professionals. Loop over de beursvloer om productdisplays, marketingstrategieen en verkooppraatjes te observeren. Zo kan je zien hoe je jezelf bij de volgende beurs kunt verbeteren.
 1. Duurzame relaties opbouwen binnen je branche
  Elk bedrijf is tot op zekere hoogte afhankelijk van een community van andere bedrijven. Beurzen brengen verwante bedrijven onder één dak. Als je van de gelegenheid gebruik maakt om andere professionals uit jouw branche te ontmoeten kan je erachter komen hoe bedrijven van elkaar kunnen profiteren.
 1. Presenteer nieuwe producten en diensten
  Het lanceren van een nieuw product op een beurs is de uitstekende manier om de bekendheid te maximaliseren en rechtstreeks in contact te komen met de doelgroep. Standconcepten met creatieve oplossingen voor productpresentaties helpen om het podium te creëren voor het opbouwen van persoonlijke contacten tijdens de beurs.
expospaces profiteer van de unieke voordelen van beurzen

Vanwege deze mooie, unieke voordelen van beurzen kunnen veel exposanten niet wachten om weer verbinding te maken met hun doelgroep op de beursvloer. Hoe staat het met jouw plannen?

Onze specialisten staan weer te trappelen!
Na anderhalf jaar van beursstilte staan onze designers en beursspecialisten te trappelen om weer aan de gang te gaan met het bouwen van stands en merken. Niet dat we anderhalf jaar stil hebben gezeten: we hebben vaccinatielocaties ingericht, testlocaties uit de grond gestampt, we hebben virtual tours gebouwd, kantoren ingericht en (hybride) klantenevents gerealiseerd.

Maar nu wordt het de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan met wat we het allerleukste vinden: merken bouwen door stands te bouwen. Voor een aantal van onze klanten zijn de eerste standconcepten alweer bedacht en in sommige gevallen ook alweer gebouwd!

expospaces profiteer van de unieke voordelen van beurzen

Totaalaanpak Expospaces
Expospaces denkt graag mee en adviseert graag over jouw volgende beurs of event. Lees meer over de totaalaanpak van Expospaces.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Recommended Posts