expospaces er zijn weer beurzen

Na anderhalf jaar zijn er weer beurzen!

Maar liefst 80 exposanten en 20.000 bezoekers op de KunstRAI

Beurzen mochten zo’n anderhalf jaar niet georganiseerd worden in Nederland! Maar op 8 september opende de RAI Amsterdam weer de deuren voor het eerste meerdaagse evenement: de KunstRAI. Dat was sinds maart 2020 niet meer gebeurd!

Maar liefst 80 exposanten en 20.000 bezoekers
Tijdens de KunstRAI presenteren meer dan tachtig expospanten uit het land verschillende kunstwerken. Beursbezoekers kunnen deze bekijken en ook aankopen. Van klassieke kunst tot moderne schilderijen, van conceptuele kunst tot sieraden; er is van alles te zien. Er worden in totaal twintigduizend mensen verwacht, verspreid over vijf dagen. De agenda van RAI Amsterdam voor september is alweer aardig gevuld met mooie beurzen en evenementen. Bekijk de agenda van RAI Amsterdam. Maar ook De Jaarbeurs Utrecht heeft weer een goed gevulde agenda.

expospaces er zijn weer beurzen

Hoe staat het met jouw plannen?
We zijn natuurlijk blij dat we op eventlocaties in Nederland weer exposanten en bezoekers op een veilige en verantwoorde manier kunnen ontvangen. Volgens UFI genereren beurzen wereldwijd elk jaar € 493 miljard aan sales (direct en indirect). Veel exposanten kunnen dan ook niet wachten om weer verbinding te maken met hun doelgroep op de beursvloer. Voor een aantal opdrachtgevers zijn we alweer begonnen met hun standconcept! Hoe staat het met jouw plannen?

expospaces er zijn weer beurzen

Building Stands. Building Brands.
Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat jij géén zorgen hebt over de voorbereidingen en realisatie van jouw stand. En wil je de beste merkbeleving voor de bezoekers op jouw stand? Onze marketingspecialisten helpen je graag om nog meer effect te halen uit jouw beursdeelname.

expospaces er zijn weer beurzen

Totaalaanpak Expospaces
Expospaces denkt graag mee en adviseert graag over jouw volgende beurs of event. Lees meer over het Virtual Space Concept en over de totaalaanpak van Expospaces.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Recommended Posts