Beurs gecancelled? Overweeg een Experience Center!

Op dit moment is het haast onmogelijk deel te nemen aan beurzen of evenementen. Voor veel exposanten is dat een groot gemis. We zien in onze dagelijkse praktijk dat klanten dit gemis opvullen door het opzetten van Experience Centers.  Bij een Experience Center kan je op eigen tijden bezoekers ontvangen en events organiseren. Bovendien kan je uitstekend rekening houden met de benodigde maatregelen ten aanzien van de 1,5 meter samenleving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bezoek op afspraak, beperkte vrije inloop en duidelijke signing.

Veel beter kan je het niet krijgen!
Een Experience Center is een plek waar je jouw (potentiele) klanten kunt onderdompelen in alles wat je als organisatie te bieden hebt. Oplossingen gepresenteerd op de leukste en meest inspirerende manier, als onderdeel van de ultieme klantreis. Een Experience Center is dé ideale plek om (potentiële) klanten persoonlijk kennis te laten maken met jouw organisatie en product. Hierbinnen worden zij meegenomen op een persoonlijke reis vol belevingen langs uw oplossingen, producten en diensten

Jij krijgt de volle aandacht!
Een Experience Center is een goede manier om je verhaal te vertellen en je doelgroep daarbij actief te betrekken van begin tot eind. Tegenwoordig baseren klanten hun loyaliteit niet langer op alleen de prijs of het product. Ze zijn loyaal aan organisaties vanwege de prettige ervaring die ze beleven rondom jouw merk. Een customer journey die soepel verloopt, heeft positieve invloed op het behoud van bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten. En bij een Experience Center hebben de bezoekers hun volledige aandacht alleen voor jou, zonder afleiding van andere exposanten en/of concurrenten. Dit geeft jou de gelegenheid je verhaal in alle rust te kunnen vertellen.

Beschik je niet over een geschikt kantoor?
Niet iedereen heeft geschikte ruimte in het kantoorgebouw om een Experience Center te realiseren. Dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt ook kiezen voor een tijdelijk of verplaatsbaar Experience Center. Een tijdelijk Experience Center biedt de mogelijkheid om een productlancering, een open dag of een tijdelijke uitbreiding van een showroom alsnog te kunnen organiseren. Ook nu het in deze tijd niet of zeer beperkt mogelijk is om deel te nemen aan een beurs of evenement, is een tijdelijk Experience Center een mooie manier om toch onder de broodnodige aandacht te komen bij je doelgroep. Of je gaat nog een stap verder: je doelgroep komt niet bij jou, maar jij komt naar hén! Met een Experience Center op wielen (in bijvoorbeeld een truck tijdens een roadshow) bezoek je letterlijk en figuurlijk je doelgroep. Dat bespaart veel tijd voor de bezoekers!

De voordelen van tijdelijke Experience Centers:

  • Snel te realiseren
  • Flexibel inzetbaar (bijvoorbeeld later ook toepasbaar in een beursstand)
  • Overal inzetbaar: op kantoor, op een vestiging, in een truck of bij je klant
  • Ontwerp mogelijk volgens Covid-19 maatregelen

We spreken graag af. Live of digitaal!
We spreken graag met jou af! Over een Experience Center met impact. Of over andere creatieve manieren om (live) in contact te komen met je doelgroep in de 1,5 meter economie!

Neem dan contact met ons op. We hebben leuke cases ter inspiratie!

Recommended Posts