Behoefte aan capaciteitsvergroting zoals tijdelijke behandelkamers en werkplekken?

 

Samen hebben we een enorme klus te klaren in de strijd tegen Corona. Wij kunnen helpen om de werkomgeving in jouw organisatie snel aan te passen aan de actualiteit van het moment.

De wereld staat op zijn kop. Het Corona virus raakt ons allemaal in meer of in mindere mate. Om besmetting te voorkomen is het essentieel om fysiek afstand van elkaar te houden en werkt een groot gedeelte van Nederland thuis. In veel sectoren is het noodzakelijk om werkplekken en werkomgevingen tijdelijk aan te passen aan deze uitzonderlijke situatie.

Expospaces creëert tijdelijke modulaire oplossingen ideaal voor ziekenhuizen, zorginstellingen en gemeentes. Maar ook voor tijdelijke kantoren, winkels en scholen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Veel voordelen

De scheidingswanden zijn gemaakt van stabiele, aluminium frames, voorzien van panelen. Deze materialen hebben de volgende voordelen:

  • Modulair: gemakkelijk om opstellingen te vergroten of te verkleinen
  • Stabiel: licht van gewicht en blijft uit zichzelf staan
  • Onderhoudsvriendelijk: gemakkelijk te reinigen
  • Hygiënisch: gemaakt van harde materialen
  • Effectief: gemakkelijk te (ver)plaatsen
  • Op voorraad: dus snel leverbaar

Communicatiedragers:

De wanden kunnen ook gebruikt worden als communicatiedrager. Denk hierbij bijvoorbeeld aan signing en bewegwijzering. Maar je kan er bijvoorbeeld ook dit op zetten: Houd anderhalve meter afstand!

 

Akoestisch:

Is het wenselijk dat ook de akoestiek van de werkomgeving geoptimaliseerd wordt? Samen met ons zusterbedrijf Akoesta voorzien we de wanden van akoestische demping.

 

Ook stoelen en tafels

Wij werken samen met onze businesspartner Alvero. Zo kunnen wij de werkplekken compleet aanleveren met tafels, stoelen en ander meubilair.

Wil je meer weten over onze tijdelijke en modulaire werkomgevingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op: +31 20 560 26 20

Expospaces realiseerde samen met MVM uit Hilversum de tijdelijke ziekenboeg van zorginstelling Amaris in de locaties Huizen en Hilversum. Bekijk hier dit project dat veel aandacht in de media kreeg.

Recommended Posts