Beeld wordt beter onthouden dan tekst. Nog steeds groeien Instagram, Pinterest, YouTube en Tumblr in populariteit. Een video op Facebook wordt vaker gedeeld dan een tekst. En iedereen weet hoe moeilijk het is om niet te kijken als er een TV op de achtergrond aanstaat.

Bewegend beeld heeft duidelijk een enorme aantrekkingskracht op ons en werkt daarom uitstekend op beurzen.

Een LED wall in je stand trekt bezoekers aan

Steeds meer exposanten ontdekken de kracht van (bewegend) beeld en de vele toepassingen ervan. Een LED-scherm op een beursstand maakt grote indruk op bezoekers, ze worden direct aangetrokken door de schermen en de beelden die daarop te zien zijn. De nieuwsgierigheid wordt gewekt en men wil zien wat er gebeurt. Een LED-scherm in je stand trekt bezoekers aan.

 

Geïntegreerd in de stand

Op een LED-scherm kun je elke boodschap tonen die je graag wilt laten zien, en wat je als bedrijf wilt vertellen. Dat kan met presentaties, met video en met live feeds. Op LED-schermen kan een laptop worden aangesloten. Daarmee kun je, als je dat wil, ter plekke de boodschap aanpassen. De beelden van LED-schermen zijn van zeer goede kwaliteit, ook van dichtbij. Bovendien kunnen de LED-schermen worden geïntegreerd in de standbouw, zodat het net lijkt alsof de stand van LED-schermen is gebouwd.

Wat is een LED wall eigenlijk?

Een LED wall bestaat uit een raster van kleine LED lampjes in de kleuren rood, groen en blauw, oftewel RGB. De LED lampjes worden door een computer individueel aangestuurd om zo een dynamische beeld of tekst te vormen. Helderheid en levendige kleuren zorgen ervoor jouw boodschap eruit knalt en tot leven komt!

Voordelen van LED schermen:

Het gebruik van LED schermen heeft een groot aantal voordelen. We zetten ze nog even op een rijtje:

  • Trekt bezoekers aan, zorgt voor stopkracht
  • Geeft je stand de look & feel die nodig is
  • Te gebruiken voor lead-generatie, brand awareness, maar bijvoorbeeld ook voor kennisoverdracht
  • Geschikt om een actie of product in de spotlights te zetten
  • Geschikt voor veel soorten content zoals: presentaties, afbeeldingen, video’s, advertenties en animaties
  • De content is gemakkelijk aan te passen, per beurs of ook tijdens de beurs (per doelgroep, per product, per branche, etc.)
  • LED walls zijn in verschillende formaten leverbaar
  • Grote kijkhoek, hoge lichtopbrengst, goede kleurechtheid en optimale leesbaarheid

Wil je meer weten over de inzet van LED walls op beurzen? Neem dan contact met ons op of bekijk hier een drietal effectieve beursstands met LED walls van ilionx, Brocacef en ULMA

Wil jij alles weten over “aandacht trekken” op beurzen en meer? Neem dan contact met ons op!

Wil je inspiratie op het gebied van stands en brand activations? Bekijk hier stands en activaties!

Recommended Posts